До 30 літрів в одне авто: спеціальні умови для водіїв BlaBlaCar на АЗК «ОККО»

До 30 літрів в одне авто: спеціальні умови для водіїв BlaBlaCar на АЗК «ОККО»

BlaBlaCar разом з партнерами — програмою лояльності Fishka та мережею АЗК «ОККО» збільшує ліміт пального для водіїв. Відтепер водії BlaBlaCar мають змогу заправити до 30 літрів пального в мережі АЗК «ОККО» за одне відвідування.

Київ, 7 червня 2022 — BlaBlaCar, найбільший маркетплейс для автодорожніх поїздок, який об’єднує поїздки з попутниками та на автобусах, разом з партнерами — програмою лояльності Fishka та мережею АЗК «ОККО» збільшує ліміт пального для водіїв. Відтепер водії BlaBlaCar мають змогу заправити до 30 літрів пального в мережі АЗК «ОККО» за одне відвідування.

За 100 днів війни близько 900 тисяч користувачів скористалися сервісом BlaBlaCar. Водії підвозять попутників до безпечних місць, допомагають ЗСУ (#підвезуЗСУ) та волонтерять. Пропозиція від BlaBlaCar та «ОККО» допоможе водіям мати більший запас пального, щоб приносити ще більшу користь.

За умови наявності пального на АЗК «ОККО» водій зможе заправити:

  1. А-95/PULLS 95/ДП/PULLS Diesel – до 30 л в одне авто.
  2. ГАЗ – без обмежень.

Щоб скористатися пропозицією, потрібно:

Ліміт встановлено на 3 години. Через 3 години водій може ще раз поповнити запас пального на цих умовах, але не більше 3 рази на добу. 

Щоб перевірити працюючі АЗК на шляху та наявне пальне, BlaBlaCar рекомендує скористатись Telegram-ботом для пошуку пального на «ОККО» @OKKOfuelbot. Пропозиція не сумується з персональними лімітами, які наявні у додатку. 

“Від початку повномасштабної війни в Україні близько 900 тисяч людей змогли здійснити поїздки на нашій платформі. Це в кілька разів менше, ніж у мирний час, проте в нинішньому контексті це дуже цінно – люди можуть допомогти один одному доїхати в безпечне місце. Ми вдячні нашому стратегічному партнеру АЗК «ОККО» за цю спільну ініціативу. Наші зусилля зосереджені на підвищенні ефективності платформи, щоб ще більше людей могли нею скористатись в разі необхідності”, Роман Мірошніченко, Генеральний директор BlaBlaCar в Україні.

Про BlaBlaCar

BlaBlaCar це найбільша в світі платформа для поїздок, заснована на спільноті людей, що дозволяє понад 100 мільйонам користувачів подорожувати по 22 країнах світу. BlaBlaCar використовує технології, щоб заповнити вільні місця в дорозі, об’єднуючи користувачів, які шукають поїздки з попутниками або на автобусі, і роблячи поїздки більш доступними і зручними. BlaBlaCar щорічно скорочує викиди CO2 на 1,6 млн тонн і об’єднує більше 120 млн людей. Для додаткової інформації: www.blablacar.com.ua

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride