Подорожувати з BlaBlaCar: ТОП 10 вражаючих доріг

Зміст
  1. Віадук Мійо, Франція
  2. Перевал Стельвіо, Італія
  3. Західне узбережжя Північної Ісландії
  4. Дорога трьох тисяч міражів, Мексика
  5. Дорога до сонця, США
  6. Нюрбургринг, Німеччина
  7. Ruta 40, Аргентина
  8. Перевал Коннор Пас, Ірландія Перевал Коннор
  9. Сходи тролів, Норвегія
  10. Трансфегерашське шосе, Румунія
    1. Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

У сьогоднішньому матеріалі ми пропонуємо 10 найкрасивіших, найнебезпечніших та найбільш захоплюючих шосе світу, які надихають вирушити в дорогу за версією Top Gear. Не забудьте подбати про пошук попутників на BlaBlaCar для веселої і комфортної подорожі.

Віадук Мійо, Франція

eur_1
Найкращий спосіб побачити Францію з висоти пташиного польоту – проїхатись дорогою Віадук Мійо. Це вантовий дорожній міст, який вважається найвищим у світі. Якщо поставити поруч Ейфелеву башту, вона буде нижчою на 20 метрів. Міст Віадук Мійо створений відомим французьким інженером Мішелем Вірложо, який також працював над будівництвом другого за довжиною моста у світі - моста Нормандія.

Перевал Стельвіо, Італія

BlaBlaCar_Roads_2
Дивовижне шосе знаходиться у Італійських Альпах, складається з 48 петель, які піднімаються на висоту до 2 000 метрів. Найчастіше цією дорогою їздять сміливі автомобілісти, туристи на мотоциклах та велосипедах. Окрім зручної дороги, можна насолодитись вражаючими краєвидами.

Західне узбережжя Північної Ісландії

BlaBlaCar_Roads_3
Таких краєвидів, як на шосе у Північній Ісландії, намає більше ніде. Діючі вулкани, річки, водоспади, пляжі з чорним вулканічним піском – всією цією красою можна насолоджуватись, не з’їжджаючи з трасси.

Дорога трьох тисяч міражів, Мексика

BlaBlaCar_Roads_4
Під час поїздки цією дорогою вам зустрінуться різкі повороти та круті обриви, дорогі спортивні автомобілі мексиканських бізнесменів і заворожуюча краса Мексики.

Дорога до сонця, США

BlaBlaCar_Roads_5
Дорога в національному парку Глейшер в США – це гірський клімат, підйоми і повороти, неперевершена краса лісів Америки. Найкраще сюди приїжджати весною та влітку.

Нюрбургринг, Німеччина

BlaBlaCar_Roads_6
Нюрбургринг – це найвідоміша траса для гонок, яка на сьогодні стала Меккою для любителів автомобілів з усіх куточків планети. Сюди з’їжджаються не тільки німці, голландці та британці, а й автомобільні ентузіасти з інших країн світу.

Ruta 40, Аргентина

eur_7
Аргентинська Рута 40 – це одне з найдовших шосе у світі, яке з’єднує 20 національних парків, 18 річок і 27 озер 3 000 милями доріг, мостів і переїздів в Андах. Дорога піднімається на висоту понад 5 000 метрів, з якої видно західну Аргентину. Щороку тут буває декілька тисяч туристів на автомобілях та мотоциклах з усього світу.

Перевал Коннор Пас, Ірландія Перевал Коннор

BlaBlaCar_Roads_7
Пас – це найвища точка в Ірландії, з висоти якої відкриваються фантастичні краєвиди міст, гір і парків. Ширина шосе складає не більше 3 метрів, а найбільшою складністю для автомобільних туристів вважається лівосторонній рух, про який краще не забувати.

Сходи тролів, Норвегія

BlaBlaCar_Roads_8
Сходи тролів – це найбільш відвідуване туристичне місце в північно-західній Норвегії. Дорога будувалась 8 років і на сьогоднішній день це приклад конструкторського мистецтва для інженерів з усього світу. На вершині дороги (понад 800 м) збудована велика стоянка для автомобілів і безліч крамничок з сувенірами і подарунками.

Трансфегерашське шосе, Румунія

BlaBlaCar_Roads_10
Найвища гірська дорога в Карпатах, що з’єднує кілька румунських областей та має загальну протяжність 180 км. У 2009 році на цій дорозі команда Top Gear тестувала свої спорткари і назвала її найкращою для їзди на спортивних автомобілях.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Читати далі

    yuliia.krupenko

    Схожі статті

    Піднімайся наверх