Святкуємо 100 мільйонів користувачів BlaBlaCar у світі

Святкуючи наш 15-й день народження, ми хочемо розповісти про тих, хто робить подорожі доступнішими для всіх, зокрема й про вас. Поділіться з нами своїми найкращими історіями про спільні поїздки, і хто зна, можливо саме ваша з'явиться на нашій новій карті історій!
Цікава бесіда з першими попутниками, довга дорога з друзями чи, можливо, поїздка, де ви зустріли своє кохання... Ми впевнені, що з моменту приєднання до спільноти BlaBlaCar ви назбирали багато чудових історій!
Тисячі людей поділилися з нами своїми найкращими спогадами. Ми вибрали деякі з них для розміщення на нашій карті. Переміщайтеся картою, щоб дізнатися історію одного зі 100 мільйонів наших користувачів.

[section-title]Один. Мільйон. Користувачів.[/section-title]

«П'ятнадцять років тому ми почали свій шлях, щоб переконати світ у простій, але божевільній ідеї: люди сідатимуть в авто з незнайомими людьми. Карпулінг - це транспорт майбутнього, і якщо його масштабувати, це призведе до соціальної згуртованості, зниження викидів і дозволить більшій кількості людей подорожувати за менші гроші.»
— Фредерік Маззелла, Ніколя Брюссон, Францис Наппес

 

[section-title]Перегляньте відео про глобальний вплив BlaBlaCar[/section-title]

[yt-video video_id="ZkfSJvRV9VM" /]

yuliia.krupenko

Схожі статті

Піднімайся наверх