В Європу на BlaBlaCar: 10 міст, куди можна з’їздити на вихідні

Зміст
  1. МАМАЯ, 230 КМ ВІД БУХАРЕСТУ
  2. ЗАДАР, 158 КМ ВІД СПЛІТА
  3. ЛЮБЛІН, 169 КМ ВІД ВАРШАВИ
  4. ЛЬВІВ, 540 КМ ВІД КИЄВА
  5. ЛІСАБОН, 313 КМ ВІД ПОРТУ
  6. БРАЙТОН, 85 КМ ВІД ЛОНДОНА
  7. БЕЛГРАД, 379 КМ ВІД БУДАПЕШТА
  8. МАЛАГА, 530 КМ ВІД МАДРИДА
  9. КАРЛОВІ ВАРИ, 127 КМ ВІД ПРАГИ
  10. ОЗЕРО БАЛАТОН, 104 КМ ВІД БУДАПЕШТА
  11. Заощаджуйте на подорожах з попутниками

Обожнюєте подорожі і вже встигли побувати у всіх європейських столицях? Не проблема, адже захоплюючі краєвиди, комфортні курорти і жваві вулиці є і в невеличких містах. Ми попросили користувачів BlaBlaCar європейських країн порадити міста, які варто відвідати на вихідних. Про 10 найпопулярніших розповідаємо вам нижче, а ви тим часом перевіряйте візи і плануйте подорож на вихідні.

МАМАЯ, 230 КМ ВІД БУХАРЕСТУ

europe_1
Місто розташоване на румунському узбережжі Чорного моря і відоме вражаючими пляжами понад 8 км завдовжки та комфортними курортними зонами. Мамаю ще називають Ібіцою Східної Європи. Ідеальний вибір для любителів приємного і спокійного відпочинку неподалік.

ЗАДАР, 158 КМ ВІД СПЛІТА

europe_2
Заповнений римськими руїнами і середньовічними церквами, а також космополітичними кафе і ультра-сучасними архітектурними спорудами, Задар, безумовно, варто відвідати. Це інтригуюче місто не надто людне, а тому підходяще для подорожей з рідними і дітьми. Обов’язково подивіться на захід сонця — враження незабутні.

ЛЮБЛІН, 169 КМ ВІД ВАРШАВИ

europe_3
Люблін виглядає, як повноцінний знімальний майданчик для середньовічних фільмів. Більше того, ви будете здивовані кількістю замків і відреставрованих споруд, в які можна потрапити. Заплануйте маршрут старим містом і проведіть декілька днів, вивчаючи його історію і сучасне життя.

ЛЬВІВ, 540 КМ ВІД КИЄВА

europe_4
Химерні вулиці з бруківкою і будівлями Ренесансу — це особливий шарм Львова, який неможливо передати словами. Приїжджайте на вихідні та насолоджуйтесь магією процвітаючого міста України, усмішками місцевих жителів і гостей.

ЛІСАБОН, 313 КМ ВІД ПОРТУ

europe_5
Залитий сонцем Лісабон, безумовно, місце, куди хочеться повертатись, завітавши хоча б раз. Його чарівні міські пейзажі пастельних тонів і красива берегова лінія варта того, щоб провести декілька днів там.

БРАЙТОН, 85 КМ ВІД ЛОНДОНА

europe_6
Коли ви думаєте про острів, то Англія — далеко не перше, що спадає на думку. Проте, у Брайтоні, що неподалік від Лондона, є все, щоб сміливо вважати цю частину Королівства справжнім островом. Яскраві узбережжя, пірси, атракціони, морська їжа і скелі — це все, що потрібно для відпочинку. Додайте ще шопінг і нічне життя — і ву-а-ля, план на вихідні готовий.

БЕЛГРАД, 379 КМ ВІД БУДАПЕШТА

europe_7
Белград розташований на перетині річок Сава і Дунай і входить в топ найцікавіших столиць Європи. Прогуляйтесь жвавими вулицями міста, завітайте до історичної перлини міста — Цитаделі Калемегдан.

МАЛАГА, 530 КМ ВІД МАДРИДА

europe_8
Це портове місто, яке може похвалитись аж 324 сонячними днями у році, не дарма місцеві жителі завжди доброзичливі і усміхнені. Будинок Пікассо, римські руїни і безліч споруд, що нагадують про давні коріння міста — місця, в яких варто побувати.

КАРЛОВІ ВАРИ, 127 КМ ВІД ПРАГИ

europe_9
Шукаєте щось спокійніше? Спробуйте розслабляючі ванни і спа в Карлових Варах, які популярні серед туристів і місцевих жителів. Обов’язково завітайте до гейзеру Прамен, висота якого понад 12 м.

ОЗЕРО БАЛАТОН, 104 КМ ВІД БУДАПЕШТА

europe_10
Приблизно за годину від Будапешта є озеро Балатон, куди у літню спеку місцеві жителі приїжджають займатись водними видами спорту. Окрім того, поруч з озером кожного літа проходить музичний фестиваль Balaton Sound.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Читати далі

    yuliia.krupenko

    Схожі статті

    Піднімайся наверх