BlaBlaStory з Денисом Жабським: я знаю, як круто подорожувати і витрачати мінімум грошей

BlaBlaStory з Денисом Жабським: я знаю, як круто подорожувати і витрачати мінімум грошей

BlaBlaStory – це історії про людей, які не уявляють своє життя без подорожей Україною та світом, нових знайомств і цікавих історій в дорозі та користуються сервісом BlaBlaCar.

Герой цього тижня – Денис Жабський, який обожнює подорожі Європою за допомогою BlaBlaCar.

Розкажи кілька слів про себе: чим ти займаєшся, ким працюєш, що любиш.

Мене звуть Денис, я з України. Зараз живу в Чехії і намагаюся тут вчитися. У вільний час постійно подорожую. Люблю свою дівчину, вона ж – мій найкращий друг. Ми подорожуємо разом і знімаємо відео про бюджетні подорожі. Оля любила вести свій блог http://nowisgoodyep.blogspot.cz, а я знімати і монтувати відео. Так ми і придумали свій відео блог NOW IS GOOD (авт. «Зараз саме час») Ми присвятили наш канал історіям про те, як максимально круто відпочити, витративши при цьому зовсім невелику кількість грошей.

Denis

Коли і як ти вирішив приєднатися до BlaBlaCar. Для яких поїздок зазвичай використовуєш сервіс?

Цього літа ми вирушили у великий тур по Європі. Не раз чули позитивні відгуки від своїх друзів і знайомих про BlaBlaCar, тому сервіс став нашим основним засобом пересування під час туру. Протягом всього літа ми їздили з водіями з різних країн, знайомились з новими людьми, зустрічали майбутніх співмешканців – це було дуже цікаво і зручно.

Denis2

У тебе є звичний маршрут? Куди їздиш найчастіше?

Зараз почалося навчання і я буквально кожні вихідні їжджу по Чехії виключно за допомогою BlaBlaCar. Весь час думаю про те, яка ж це відмінна система для поїздок. Дякую творцям. Студент радіє! :)

В тебе є цікаві історії з поїздок? Наприклад, незвичайні попутники, пригоди в дорозі і т.д.

У серпні цього року ми їхали з Венеції до Ніцци. Так як ми відважні мандрівники, по приїзду у нас не було житла, а в нашому мікроавтобусі їхала ще одна пара зі Словаччини. На щастя, вони забронювали житло заздалегідь, після чого ми жили в сусідній кімнаті. До того ж, ми не раз стикалися з мовною проблемою при спілкуванні. У Франції, по дорозі з Ніцци в Париж з водієм-французом було особливо весело. Водій не знав ні слова англійською і ми спілкувалися виключно жестами. На заправці так вийшло, що ми з ним розминулись і мені довелося подзвонити йому та спробувати знайти. Розмова видалась досить складною і в той же час смішною. Після декількох спроб мені все ж вдалось його знайти і ми продовжили нашу подорож втрьох. Чесно кажучи, це був найввічливіший водій серед тих, які нам зустрічались: у салоні були пляшечки з водою, цукерки для пасажирів і навіть зарядний пристрій для мого телефона.

Denis3

Кілька слів для скептиків :) Чому тобі подобається BlaBlaCar? Чому варто спробувати подорожувати за допомогою сервісу іншим?

Як то кажуть: “Не спробуєш – не зрозумієш”. Світ не стоїть на місці і для нас постійно створюють речі, що полегшують нам життя. BlaBlaCar – одна з таких речей. Це щось середнє між автостопом і громадським транспортом. Не разу не пошкодував, що скористався послугами BlaBlaCar, навіть навпаки – кожна моя поїздка приємніша за попередню.

Заощаджуйте на подорожах з попутниками!

Знайти поїздку   Запропонувати поїздку

Find out more about

BlaBlaStory

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride