Квитки на автобус зі знижками до 30% від BlaBlaCar

Квитки на автобус зі знижками до 30% від BlaBlaCar

❄️ Зимові пригоди чекають, і знижки до 30% на автобусні квитки роблять їх ще доступнішими. Від 1 грудня 2023 до 13 січня 2024 вирушайте в подорож і зекономте разом з BlaBlaCar. 💸

Знижки до 30% на автобусних рейсах з Івано-Франківська
Знижки до 30% на автобусних рейсах з Дніпра
Знижки до 30% на автобусних рейсах з Черкас
Знижки до 20% на автобусних рейсах з Києва
Знижки до 20% на автобусних рейсах зі Львова

Правила та умови

Товариство з обмеженою відповідальністю «І-Тревелс», ідентифікаційний код: 35389109, місцезнаходження: 03056, Україна, місто Київ, вулиця Польова 21 (“BlaBlaCar”) надає знижки до 30% на власні послуги з бронювання та продажу квитків на автобусні поїздки, а також безпосередньо на ціни квитків на автобусні поїздки, які встановлюють перевізники-партнери BlaBlaCar (“Знижки”). BlaBlaCar не надає послуг автобусних перевезень.

Період надання знижок: починаючи з 11:00 години 1 грудня 2023 року до 23:59 хв 13 січня 2024 року (включно) за київським часом.

Знижки пропонуються на сайті https://www.blablacar.com.ua/ або у мобільному застосунку BlaBlaCar.

Доступ Користувачів до знижок та послуг BlaBlaCar уможливлений на всій території України, за винятком тимчасово окупованих територій.

Зауважимо! Знижені ціни поширюються на обмежену кількість місць за вказаними вище напрямками та у обмеженої кількості перевізників. Користувачі BlaBlaCar, що бажають скористатися знижкою повинні самостійно перевіряти наявність знижки на певні дати та напрямки. BlaBlaCar не гарантує постійну наявність пропозицій зі знижкою.

BlaBlaCar має право змінити правила надання знижок в односторонньому порядку.

Купити квиток

Find out more about

Події

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride