BlaBlaCar з’ясував, скільки подорожей запланували користувачі на День Закоханих

BlaBlaCar з’ясував, скільки подорожей запланували користувачі на День Закоханих

У День Святого Валентина ми провели опитування у Facebook

Традиція святкування Дня Закоханих (або Дня Святого Валентина) прийшла до нас з-за закордону. В країнах Західної Європи цей день святкують з XIII століття. День Святого Валентина — хороший привід, щоб подарувати коханій людині приємні емоції — валентинки, листівки чи романтичну подорож.

У День Святого Валентина ми провели опитування у Facebook, щоб з’ясувати, як українці відзначають неофіційне для України свято і чи планують романтичні поїздки з коханими.

За результатами опитування, 55% користувачів запланували романтичну подорож на вихідних. Ще 9% вирушили в подорож безпосередньо у День Святого Валентина, який цього року святкували в четвер.

32% опитаних відповіли, що їдуть вдвох, ще 23% вирушають до іншого міста, щоб зустрітися з коханою людиною там. 3% користувачів вирушають до батьків, щоб провести дане свято у колі сім’ї.

Що стосується романтичних видів транспорту, близько 45% користувачів обрали BlaBlaCar в якості водіїв чи пасажирів, 13%— потяг, 12% — власне авто, 9% — літак, 3% — автобус.

Недавно BlaBlaCar робив підбірку місць, куди українці поїдуть на День Закоханих.

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride