BlaBlaCar став прибутковим і показав 40%-е річне зростання активності користувачів

BlaBlaCar став прибутковим і показав 40%-е річне зростання активності користувачів

BlaBlaCar оголосив про те, що став прибутковою компанією

Париж, 25 вересня 2018: У рамках форуму France Digitale Day BlaBlaCar оголосив про те, що став прибутковою компанією. Крім того, понад 50 млн пасажирів здійснять поїздки за допомогою сервісу по всьому світу в 2018 році, що на 40% більше, ніж у минулому році.

Міжнародному карпулінговому сервісу BlaBlaCar вдалося стати прибутковою компанією завдяки вражаючим темпам зростання і ефективному управлінню наявними фінансовими ресурсами.

На форумі також було оголошено, що кількість користувачів у Франції перевищила 15 млн осіб, що робить цей ринок другим за розміром для компанії. Україна, де BlaBlaCar працює трохи більше 4х років, входить в топ найбільш швидко зростаючих країн для карпулінгового сервісу і нараховує понад 4 млн користувачів.

Загальна кількість користувачів BlaBlaCar в світі — 65 млн в 22 країнах.

«Досягти точки беззбитковості — важлива віха для BlaBlaCar, яка показує, що швидко зростаючі  «єдинороги» (прим. — компанії, чия вартість перевищує $1 млрд) — це частина економічної реальності. Ми прекрасно розуміємо, що для того, щоб зберегти темпи зростання, потрібно фокусуватися на впровадженні інноваційних рішень, диверсифікації та міжнародній присутності. Ми, як і раніше, перебуваємо в інвестиційній фазі розвитку бізнесу», — заявив співзасновник і CEO BlaBlaCar Ніколас Брюссон.

Про BlaBlaCar

BlaBlaCar – найбільший в світі карпулінговий сервіс (сайт і мобільний додаток для iOS і Android) для здійснення міжміських поїздок, спільнота попутників, що об’єднує водіїв і пасажирів простою метою — подорожувати вигідно і зручно. Водій пропонує попутників-пасажирам частково розділити з ним дорожні витрати. Як результат, він компенсує більшу частину витрат на пальне, а пасажири подорожують комфортніше та нерідко дешевше, ніж громадським транспортом.

Станом на вересень 2018 р. спільнота попутників BlaBlaCar перевищує 65 млн осіб в 22 країнах світу, щоквартально більше 20 млн осіб здійснюють поїздки з BlaBlaCar. Кількість користувачів, що використовує BlaBlaCar на мобільних телефонах (iOS і Android) перевищує 30 млн. На ринок України BlaBlaCar вийшов на початку 2014 року, купивши успішний український стартап «Подорожник», і на сьогоднішній день стрімко розвивається.

Сайт | iOS | Android

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride