BlaBlaCar в Україні та ще 7-ми країнах ЦСЄ очолить новий CEO

BlaBlaCar в Україні та ще 7-ми країнах ЦСЄ очолить новий CEO

2 травня 2024, Київ — Ринки Центральної та Східної Європи, у тому числі офіс BlaBlaCar в Україні, очолив Ольгерд Шилейко, який раніше обіймав посаду CEO BlaBlaCar у Польщі. Ольгерд відповідатиме за розвиток бізнесу в Україні та ще 7 країнах регіону, зокрема в Польщі, Чехії, Словаччині, Румунії, Хорватії, Угорщині та Сербії.

2 травня 2024, Київ Ринки Центральної та Східної Європи, у тому числі офіс BlaBlaCar в Україні, очолив Ольгерд Шилейко, який раніше обіймав посаду CEO BlaBlaCar у Польщі. Ольгерд відповідатиме за розвиток бізнесу в Україні та ще 7 країнах регіону, зокрема в Польщі, Чехії, Словаччині, Румунії, Хорватії, Угорщині та Сербії. 

Нова структура дозволить ефективніше обмінюватися досвідом між ринками, зокрема запозичувати практики, які успішно спрацювали в Україні, і якими українська команда — друга за розміром після французької та найбільша в регіоні ЦСЄ  — може ділитися з іншими країнами регіону. 

Ольгерд Шилейко

Ольгерд досвідчений управлінець у транспортній галузі з 10-річним досвідом роботи. На початку своєї кар’єри він займався розвитком мережі для авіакомпаній Wizz Air і LOT. До BlaBlaCar Ольгерд доєднався у 2019 році, а 2020-го вже очолював бізнес у Польщі. Відтепер він керуватиме бізнес-операціями у 8 країнах ЦСЄ за двома вертикалями: карпулінг та автобусний маркетплейс.  

Україна та Польща на провідних позиціях

Український ринок BlaBlaCar із 11-ма мільйонами користувачів є найбільшим у регіоні ЦСЄ. Особливо динамічно розвивається автобусний сегмент — продажі автобусних квитків зросли на 80% порівняно з минулим роком.

Польська спільнота BlaBlaCar вже налічує майже 6 мільйонів користувачів, які мають доступ до спільних поїздок та автобусного маркетплейсу.

“У BlaBlaCar в Центральній та Східній Європі ми продовжимо впроваджувати стратегію зростання та розвитку ринків, на яких ми присутні. Пріоритетними напрямками роботи на цей рік є перехід продажу автобусних квитків в онлайн та вдосконалення функціональності платформи для найкращого досвіду користувачів”,  — коментує Ольгерд Шилейко.

Про BlaBlaCar

BlaBlaCar — провідний світовий додаток для спільних поїздок, що дозволяє щороку 26 мільйонам активним користувачам знаходити спільні поїздки в 21 країні. Його технологія знаходить водіїв з вільними місцями та пасажирів, які прямують у тому ж напрямку, щоб вони могли розділити витрати на поїздку. Маючи на меті стати провідним майданчиком для автодорожніх поїздок, BlaBlaCar поєднує карпулінг з автобусними рейсами від понад 2000 операторів, пропонуючи широкий вибір доступних і сталих рішень для подорожей, і все це в одному додатку. Для додаткової інформації: www.blablacar.com.ua

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride