COVID-19: BlaBlaCar в Україні тимчасово призупинить всі автобусні маршрути

COVID-19: BlaBlaCar в Україні тимчасово призупинить всі автобусні маршрути

Згідно з рішенням уряду України від 16 березня 2020 року про заборону пасажирських перевезень, BlaBlaCar тимчасово призупинить всі внутрішні і міжнародні автобусні маршрути, в тому числі на платформі Busfor, починаючи з 18 березня 2020 р.

Київ, 18 березня 2020 р.: Згідно з рішенням уряду України від 16 березня 2020 року про заборону пасажирських перевезень, BlaBlaCar тимчасово призупинить всі внутрішні і міжнародні автобусні маршрути, в тому числі на платформі Busfor, починаючи з 18 березня 2020 р. Це означає, що бронювання автобусних поїздок на BlaBlaCar і Busfor буде тимчасово недоступно для користувачів до подальшого повідомлення. Карпулінгові поїздки на BlaBlaCar є приватними поїздками на особистих автомобілях і тому будуть як і раніше доступні для тих, хто зобов’язаний безперешкодно переміщатися між містами України.

Глобальне поширення COVID-19 впливає на всі сектори економіки. Як глобальна мобільна компанія, ми на власні очі бачимо вплив кризи через зниження активності в сфері туризму.

Як сервіс, який прагне забезпечити максимальний рівень надійності і безпеки, ми уважно стежимо за ситуацією і її розвитком. Ми рекомендуємо користувачам діяти відповідно до положень національних і місцевих органів влади і правил профілактики, щоб прийняти запропоновані заходи обережності і профілактики. Сюди входять і обмеження якомога більшої кількості подорожей і в межах України.

Згідно з рішенням уряду України від 16 березня 2020 року про заборону пасажирських перевезень, BlaBlaCar в Україні тимчасово призупинить всі внутрішні і міжнародні автобусні маршрути починаючи з 18 березня. Це означає, що бронювання автобусних поїздок на BlaBlaCar і Busfor буде тимчасово недоступно для користувачів до подальшого повідомлення. Користувачі обох платформ будуть проінформовані про це рішення додатково за допомогою email розсилок.

Ми бачимо, що на тлі сильного падіння активності автобусних перевезень в перші тижні березня, автомобільні перевезення виділяються і демонструють деяку стійкість. Така різниця може бути пояснена перевагою подорожувати на автомобілі, взаємодіючи при цьому з мінімальною кількістю людей, не відвідуючи вокзали, і при цьому маючи можливість зателефонувати і поговорити з попутниками перед поїздкою, переконавшись, що всі учасники поїздки почуваються добре.

Проте, в нинішній ситуації «соціального дистанціювання» ми наполегливо рекомендуємо користувачам скасувати всі нетермінові поїздки з попутниками. Карпулінгові поїздки на BlaBlaCar є приватними поїздками на особистих автомобілях і тому будуть як і раніше доступні для тих, хто зобов’язаний безперешкодно переміщатися між містами України.

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride