Як біженці з України можуть подорожувати автобусами BlaBlaCar?

Як біженці з України можуть подорожувати автобусами BlaBlaCar?

Якщо ви прибуваєте з України та потребуєте транспорту в Західній Європі, BlaBlaCar допоможе вам безкоштовно подорожувати автобусом.

Якщо ви прибуваєте з України та потребуєте транспорту в Західній Європі, BlaBlaCar допоможе вам безкоштовно подорожувати автобусом.

Як подати заявку на безкоштовну(і) поїздку(и) на автобусі:

  1. Відкрийте нашу форму зворотнього зв’язку (англійською чи українською)
  2. Виберіть BlaBlaCar Bus та вкажіть тему Оплата & Ваучери (Payment & Voucher)
  3. В полі Description напишіть:
    • UKRAINE
    • Звідки та куди ви їдете
    • Дата та час відправлення
    • Ім’я та прізвище, як написано у паспорті – перевірятиметься пізніше
    • Електронна адреса, куди надіслати квиток

Паспорт та віза

Громадяни України можуть подорожувати Шенгенською зоною (включаючи Бельгію, Францію, Німеччину, Італію, Люксембург, Нідерланди, Іспанію). Для міжнародних поїздок до Великобританії та Швейцарії наполегливо рекомендується перевірити необхідні умови перед бронюванням.

Covid-19

У Франції до 14 березня всі, хто подорожує автобусами BlaBlaCar, повинні дотримуватися правил Pass Vaccinal (сертифікат вакцинації). Люди, які отримали щеплення в Україні, вже мають QR-код у форматі ЄС або можуть отримати його в аптеці (детальніше тут). В іншому випадку може бути зроблено виняток для “motif impérieux” (надзвичайна ситуація): вони можуть пред’явити негативний тест Covid, зроблений не раніше, ніж за 24 години, та підтвердити українське громадянство чи місце проживання.

Для інших країн: остання офіційна інформація уряду доступна на сайті reopen.europa.eu 

На платформі BlaBlaCar зареєстрована спільнота із 8 мільйонів українських користувачів. Ми висловлюємо глибоку підтримку українцям у ситуації, що склалася.

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride