Україна потребує допомоги більше ніж раніше. BlaBlaCar та Superhumans Center оголосили про збір коштів на протезування для українців, які постраждали від війни

Україна потребує допомоги більше ніж раніше. BlaBlaCar та Superhumans Center оголосили про збір коштів на протезування для українців, які постраждали від війни

BlaBlaCar та ГО Superhumans оголошують про партнерство та міжнародний збір коштів на протезування для українців, які постраждали від війни.

22 лютого, Київ Після року повномасштабної війни Україна потребує допомоги більше ніж раніше. BlaBlaCar та ГО Superhumans оголошують про партнерство та міжнародний збір коштів на протезування для українців, які постраждали від війни. Мета збору – 250 000 євро. 

Повномасштабна війна створила  безпрецедентну гуманітарну кризу в Україні. Щодня сотні українців отримують травми, у тому числі травматичні ампутації. За даними Superhumans Center, приблизно 10 тисяч українців потребуватимуть протезування, реабілітації та психологічної підтримки.

Збір коштів у 16-ти країнах Європи

BlaBlaCar долучає до фандрейзингової кампанії європейську багатомільйонну спільноту з 16-ти країн Європи, серед яких:

  • Україна, 
  • Польща, 
  • Франція, 
  • Іспанія, 
  • Німеччина, 
  • Італія, 
  • Чехія, 
  • Румунія, 
  • Словаччина, 
  • Угорщина, 
  • Хорватія, 
  • Великобританія, 
  • Португалія, 
  • Бельгія, 
  • Нідерланди, 
  • Сербія. 

Сервіс розповість про збір своїй спільноті на сайті та в мобільному застосунку, а також в соціальних мережах та на інших майданчиках.

100% коштів зі збору будуть передані Superhumans на встановлення протезів дорослим і дітям, які їх потребують. BlaBlaCar вже взяв на себе зобов’язання зробити внесок у розмірі 50 000 євро для Superhumans.

Кожен може приєднатись до збору.

Щоб зробити свій внесок, необхідно перейти на сторінку BlaBlaCar x Superhumans Center та перерахувати будь-яку суму.

“BlaBlaCar – це глобальна спільнота людей, яких об’єднують подорожі, довіра одне до одного та цінності. Це спільнота, яка неодноразово демонструвала стійкість, а з початку повномасштабної війни ми об’єдналися, щоб допомагати українцям і Україні. Такі ж цінності ми побачили в Superhumans Center і разом створили міжнародну фандрейзингову кампанію для українців, які потребують протезування. Наше завдання – розповісти якомога більшій кількості людей про те, що Україні потрібна допомога, і що кожен користувач BlaBlaCar з будь-якої країни світу може з екрану свого телефона повернути постраждалих людей до життя, на яке вони заслуговують”.
- Роман Мірошніченко, Генеральний директор BlaBlaCar в Україні
“Superhumans, як і BlaBlaCar – про людей, спільноту і цінності. Ми  будуємо спільноту superлюдей, які пережили досвід війни, втрати та болю, але попри все знайшли в собі сили відновитися та повернутися до нормального життя. Ми щасливі, що саме завдяки активній спільноті BlaBlaCar в нас з’явилася можливість створювати світ superлюдей разом. Дуже пишаємось тим, що до цього будуть долучені ще 15 країн, окрім України, і що наші superлюди зможуть одного разу сказати, що до їхнього відновлення дотична вся Європа”.
- Ольга Руднєва, Генеральна директорка Superhumans Center

Про BlaBlaCar

BlaBlaCar — це найбільша у світі платформа для поїздок, заснована на спільноті людей, що дозволяє понад 100 мільйонам користувачів подорожувати у 22 країни світу. BlaBlaCar використовує технології, щоб заповнити вільні місця в дорозі, об’єднуючи користувачів, які шукають поїздки з попутниками або на автобусі, і роблячи поїздки більш доступними та зручними. BlaBlaCar щорічно скорочує викиди CO2 на 1,6 млн тонн і об’єднує більше ніж 120 млн людей. 

Для додаткової інформації: www.blablacar.com.ua

 

Про Superhumans

Superhumans Center — ультрасучасна клініка протезування, реабілітації та реконструктивної хірургії для всіх, хто постраждав від війни в Україні. Все у клініці для пацієнтів буде повністю безкоштовним. Superhumans не є комерційним проектом, та ніколи таким не стане, фінансуватиметься за рахунок пожертв великих міжнародних фондів та приватних донорів. Після успішного запуску клініки на Львівщині навесні 2023, можливе масштабування Superhumans і до інших регіонів України. Засновники проекту – відомий український бізнесмен, співвласник найбільшого морського порту ТІС Андрій Ставніцер та його партнер Філіп Грушко. 

Для додаткової інформації: www.superhumans.com 

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride