Давайте об’єднаємось, щоб допомогти Україні! 💙💛

Давайте об’єднаємось, щоб допомогти Україні! 💙💛

Українці все ще потребують допомоги. BlaBlaCar у партнерстві з Superhumans збирає кошти на протезування для українців, які постраждали від війни.

Після року повномасштабної війни Україна потребує допомоги більше ніж раніше. Повномасштабна війна створила  безпрецедентну гуманітарну кризу в Україні. Щодня сотні українців отримують травми, в тому числі травматичні ампутації. Приблизно 10 тисяч українців потребуватимуть протезування, реабілітації та психологічної підтримки.

Протягом 2022 спільнота BlaBlaCar продемонструвала надзвичайну солідарність – ми допомагали одне одному знайти транспорт до безпечних місць та побачити своїх близьких.

Ми продовжуємо допомагати Україні.

Разом з Superhumans Center ми оголошуємо про збір коштів на протезування для українців, які постраждали від війни. До збору долучається спільнота BlaBlaCar з 16-ти європейських країн. Ми маємо на меті зібрати 250 000 євро. 100% коштів зі збору будуть передані Superhumans на встановлення протезів дорослим і дітям, які їх потребують.

  Приєднатись

BlaBlaCar вже взяв на себе зобов’язання зробити внесок у розмірі 50 000 євро для Superhumans. Ми запрошуємо вас долучитись і разом допомогти українцям.

З початку повномасштабної війни спільнота BlaBlaCar підтримує Україну та українців.

За цей час:

  • Понад 4 мільйони людей за перші місяці війни змогли виїхати з небезпечних територій та побачитися з близькими. Більшість цих поїздок українці запропонували безкоштовно.
  • Тисячі українців скористались безкоштовними поїздками на BlaBlaCar Bus в країнах Західної Європи.
  • Водії-волонтери з Польщі, Румунії та Угорщини безкоштовно допомагали біженцям, які тимчасово виїжджали за кордон.
  • BlaBlaCar підтримав суспільну ініціативу #підвезуЗСУ, де українці могли безкоштовно підвезти захисників України, залишивши в описі поїздки хештег #підвезуЗСУ.
  • Влітку в ситуації катастрофічного дефіциту пального BlaBlaCar та АЗК ОККО запропонували водіям збільшений до 30 літрів ліміт пального на одну заправку. Це дало можливість водіям продовжувати нести користь людям. 

  Приєднатись

Про Superhumans

Superhumans Center – ультрасучасна клініка протезування, реабілітації та реконструктивної хірургії для всіх, хто постраждав від війни в Україні. Місія Superhumans Center – побудувати в Україні якісну експертизу протезування та високотехнологічних медичних втручань; лікувати українців вдома, поряд із сім’ями.

Все у клініці для пацієнтів буде повністю безкоштовним. Superhumans не є комерційним проектом, та ніколи таким не стане, фінансуватиметься за рахунок пожертв великих міжнародних фондів та приватних донорів. Після успішного запуску клініки на Львівщині навесні 2023, можливе масштабування Superhumans і до інших регіонів України. Засновники проекту – відомий український бізнесмен, співвласник найбільшого морського порту ТІС Андрій Ставніцер та його партнер Філіп Грушко. 

Для додаткової інформації: www.superhumans.com

Про BlaBlaCar

BlaBlaCar — це найбільша у світі платформа для поїздок, заснована на спільноті людей, що дозволяє понад 100 мільйонам користувачів подорожувати у 22 країни світу. BlaBlaCar використовує технології, щоб заповнити вільні місця в дорозі, об’єднуючи користувачів, які шукають поїздки з попутниками або на автобусі, і роблячи поїздки більш доступними та зручними. BlaBlaCar щорічно скорочує викиди CO2 на 1,6 млн тонн і об’єднує більше ніж 120 млн людей. 

Для додаткової інформації: www.blablacar.com.ua

Find out more about

Події

By using our website, you accept that we use cookies to perform analytics and produce content & ads tailored to your interests. Read our policy on cookies usage

Offer a ride